Overige video's

Winterse boerenkoolsalade met bietjes en hazelnoten

4 eenvoudig lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
9 g

Bereiden

  1. Klop de wijnazijn, olie, honing en knoflook met de helft van de feta tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Schenk 2/3 van de dressing over de boerenkool en verdeel deze goed met je handen zodat alle boerenkool bedekt is.
  3. Laat de salade minimaal 30 minuten rusten, de boerenkool wordt dan wat zachter door het zuur van de azijn.
  4. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan.
  5. Verdeel de bietjes, overige feta, hazelnoten en peterselie over de salade en schenk de rest van de dressing erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.