Overige video's

Wildgoulash

6 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
18 g

Bereiden

  1. Bak de spekblokjes zachtjes uit in een braadpan.
  2. Voeg de boter en olie toe en bak het wildpoelet rondom bruin.
  3. Schep de uien, paprika's en knoflook door het vlees en bak nog 5 minuten.
  4. Voeg dan de paprikapoeder, tijm, gezeefde tomaten, wijn en wildfond toe. Stoof, met deksel op de pan, zachtjes 1,5 uur.
  5. Schep na 1 uur de champignons en zilveruitjes erdoor.
  6. Maak de goulash af met de crème fraîche en voeg naar smaak versgemalen peper toe. Bind de saus indien nodig met de allesbinder of maïzena.

Variatie

Vervang wildpoelet door runderpoelet.

Wijnadvies

Ga voor een stevige rode wijn: Valdepeñas, Jumilla; Toro of Yecla uit Spanje of een Nebbiolo uit Italië; een Zinfandel uit Californië of een Australische Shiraz (16-18ºC).

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.