Overige video's

Wilde zalm met krokante ham

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de zalm rondom licht met zout en peper en leg in de ovenschaal.
  2. Meng de parmaham met de citroenrasp, knoflook en 1 eetlepel olijfolie. Bedek hier de bovenkant van de zalmfilets mee.
  3. Bak de zalmfilets in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar en krokant.
  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de pastinaak op middelhoge stand beetgaar.
  5. Voeg de prei toe en roerbak nog 1 minuut.
  6. Voeg de bouillon toe en roerbak nog een paar minuten tot het vocht verdampt is.
  7. Schep de peterselie door de groenten en serveer bij de zalm.
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.