Overige video's

Wildbouillon met gerookte eendenborst

10 gemiddeld klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Pastinaak (25)

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de sjalot 3 minuten op middelhoge stand. Voeg de pastinaak en 1 eetlepel tijm toe en roerbak nog 1 minuut.
  2. Voeg de fond en 1 pot water toe en laat circa 5 minuten zachtjes koken. Breng de bouillon indien nodig op smaak met zout en peper of een stukje bouillontablet.
  3. Snijd de eendenborst in zeer dunne plakjes en leg ze 2 minuten voor het serveren in de hete bouillon.
  4. Neem de pan van de warmtebron en schep de bouillon in kommetjes. Bestrooi met nog wat tijm en peper en serveer direct.

Bereidingstip

Gebruik in dit recept ook eens gevogeltefond en vervang de eendenborst door dunne plakjes gerookte kipfilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Pastinaak (25)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.