Overige video's

Wildbouillon met bosui en spekjes

4 eenvoudig voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
3 g
Hoofdingrediënten Port (18)

Bereiden

  1. Bak het spek licht krokant en verkruimel het daarna.
  2. Schep het wit van de bosui erdoor. Giet de fond erbij met 400 ml water. Verwarm en kook zachtjes 3 minuten.
  3. Schep voor het serveren het loof en de peterselie erdoor en voeg een scheutje sherry toe.
  4. Serveer de bouillon in warme kopjes of kleine kommetjes.

Bereidingstip

Voeg eens plakjes kastanje -champignon toe.

Variatie

Vervang de wildfond door een blikje wildsoep (750 ml).

Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
3 g
Hoofdingrediënten Port (18)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.