Overige video's

Wienerschnitzel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
12 g

Bereiden

  1. Klopt de eieren los met 2 eetlepels water. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Paneer ze achtereenvolgens met met de bloem, eieren en paneermeel.
  2. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de schnitzels eerst op middelhoge stand aan beide kanten goudbruin. Bak ze daarna op een lage stand in 3-4 minuten per kant gaar.
  3. Leg de schnitzels op warme borden. Leg er voor een klassieke wienerschnitzel een plak citroen op met daarop een cirkeltje van ansjovisfilet met kappertjes erin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.