Overige video's

Whities met hazelnoten

4 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de chocolade met de boter in een pannetje op lage stand al roerend smelten. Laat al roerende weer wat afkoelen.
  2. Bekleed de bodem van het bakblik met bakpapier. Klop de eieren met de suiker, de vanillesuiker en een snufje zout tot een dik geel mengsel.
  3. Giet beetje bij beetje het chocolademengsel en het bakmeel erbij tot een egaal beslag.
  4. Giet het beslag in het bakblik en verdeel de hazelnoten erover.
  5. Bak de cake in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  6. Vanbinnen zal de cake dan nog wat zacht zijn. Laat afkoelen en snijd in blokjes. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker.

Bereidingstip

Lekker met geklopte crème fraîche.

Variatie

Voeg ook eens wat stukjes gehakte pure chocolade toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.