Overige video's

Wentelteefjes met pancetta en parmezaan
Wentelteefjes met pancetta en parmezaan
(0)

Wentelteefjes met pancetta en parmezaan

Categorie brunch, lunch, klein gerecht
Personen 6 stuks
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
7 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de melk, kruiden, kaas, zout en peper. Leg de sneetjes brood in dit eimengsel.
  2. Rooster de plakjes pancetta in een droge, hete koekenpan krokant. Houd apart.
  3. Verhit 1-2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de geweekte sneetjes brood op middelhoge stand in circa 2 minuten per kant tot krokante wentelteefjes.
  4. Serveer de wentelteefjes met de gebakken pancetta en bestrooi met nog wat parmezaan.

Bereidingstip

Vervang de pancetta in dit recept door ontbijtspek.

Neem geraspte cheddar in plaats van Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.