Overige video's

Wentelteefjes met gekaramelliseerde appel

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Honing (626) Appel (167)

Bereiden

  1. Klop het ei in een kom los met de kaneel, melk en 2 eetlepels honing. Steek grote harten uit de sneetjes brood.
  2. Verwarm 2 eetlepels honing in een koekenpan op middelhoge stand en schep de appelplakjes erdoor. Bak tot ze licht gekaramelliseerd zijn.
  3. Verhit een beetje olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Haal de broodharten door het melkmengsel zodat ze goed doordrenkt zijn.
  4. Leg ze naast elkaar in de koekenpan, verdeel de rest van de honing erover en bak de wentelteefjes in circa 2 minuten per kant goudbruin. Serveer met de warme appelplakjes.

Bereidingstip

Vervang het speltbrood door volkorenbrood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Honing (626) Appel (167)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.