Overige video's

Wentelteefjes met geitenkaas en stroopsaus

4 gemiddeld lunch, nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
19 g

Bereiden

  1. Meng de eieren met de vanillesuiker, de basterdsuiker en de melk. Week de sneetjes brood in dit mengsel.
  2. Fruit de sjalotjes in 25 gram boter. Voeg de helft van het citroensap en de appelblokjes toe en smoor circa 10 minuten.
  3. Bak intussen de wentelteefjes in de rest van de boter.
  4. Verwarm voor de saus de stroop met de rest van het citroensap en voeg een klein scheutje water toe.
  5. Snijd de wentelteefjes diagonaal door en leg ze op borden met de kaas en appelcompote ertussen. Giet de stroopsaus erover.

Variatie

Voeg eens 1 eetlepel cognac of vieux toe aan de stroopsaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.