Overige video's

Welsh rarebit met uienringen en cheddar - Toast met gekruide kaassaus

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
16 g

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel van de boter en fruit de uienringen met de Provençaalse kruiden in circa 5 minuten lichtbruin en zacht.
  2. Verhit de overige boter in een pan met dikke bodem en roer de bloem er een paar minuten doorheen.
  3. Giet de melk erbij en breng al roerend aan de kook tot een gladde saus.
  4. Giet het bier erbij en roer de kaas erdoorheen tot deze is gesmolten. Breng de kaassaus op smaak met mosterd en worcestershiresaus.
  5. Verwarm de ovengrill voor. Rooster het brood en leg de sneetjes naast elkaar op de bakplaat. Verdeel de uienringen erover en schep de kaassaus erop.
  6. Gratineer in de oven, maar zet de boterhammen niet te dicht onder de grill. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.