Overige video's

Welsh rarebit met paddenstoelensalade

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
17 g

Bereiden

  1. Scheur of snijd de paddenstoelen voor de salade iets kleiner. Verhit de olie en bak hierin de paddenstoelen circa 2 minuten. Bestrooi met peper.
  2. Verdeel de sla over borden, leg daarop de tomatenreepjes met de paddenstoelen en besprenkel met wat van de tomatenolie.
  3. Verwarm de melk en boter in een pan met dikke bodem.Voeg al roerend de kaas in gedeelten toe en laat deze smelten. Roer de mosterd erdoor en breng op smaak met peper.
  4. Verwarm de ovengrill. Schep de kaassaus op de geroosterde sneetjes brood en zet deze even onder de ovengrill tot de kaas goudbruin is. Serveer met de salade.

Bereidingstip

Vervang de melk in dit recept door bier of witte wijn.

Breid de salade uit met plakjes zachte geitenkaas die je licht roostert onder de ovengrill.

Wijnadvies

Sealord Tawny port of Sunny Mountain Shiraz.

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.