Overige video's

Watermeloensalade met pittige amandelen
Watermeloensalade met pittige amandelen
(19)

Watermeloensalade met pittige amandelen

De watermeloen geeft dit gerecht direct een zomerse touch. Helemaal in combinatie met invloeden van feta, olijven en munt. Een beetje pit krijgt deze salade van cayennepeper, paprika- en chilipoeder.
Categorie voorgerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de amandelen met ½ theelepel zeezout, paprikapoeder, snuf cayennepeper en limoensap. Spreid de noten uit over de bakplaat en rooster circa 10 minuten in het midden van de oven.
  2. Schep intussen de ingrediënten voor de salade door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout . Schep de dressing met de helft van de amandelen door de salade en bestrooi met de rest van de amandelen.

Bereidingstip

Vervang de feta in dit recept door geitenkaas.

Neem basilicum in plaats van munt.

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.