Overige video's

Watermeloen-‘carpaccio’ met mozzarella, pistache en avocado

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
11 g
Vezels 8 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Snijd een kapje van de watermeloen zodat deze stevig staat. Verdeel de meloen in dunne plakken van maximaal 1 cm dik.
  2. Leg ze op een plank en snijd de schil van de plakken. Verdeel de plakken watermeloen over de borden en zet even in de koelkast of diepvries.
  3. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Besprenkel de avocado met een beetje limoensap.
  4. Meng de rest van het limoensap met de balsamico en olijfolie. Maal een beetje peper over de watermeloen en verdeel de avocado, mozzarella en pistachenoten erover. Leg in het midden een pluk rucola en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
11 g
Vezels 8 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.