Overige video's

Watermeloen- fetahapjes

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schep de pompoenpitten met 2 eetlepels olie om op een bakplaat. Rooster in de oven in circa 8 minuten goudbruin en laat afkoelen.
  2. Verwijder eventueel de zwarte pitjes van de watermeloen.
  3. Leg de lepels op een groot bord en schep op elke lepel 1-2 stukjes watermeloen. Verkruimel de feta erover.
  4. Bestrooi met de olijven en pompoenpitten. Besprenkel met de rest van de olie en het citroensap.

Wijnadvies

Ga voor wit waar net als in deze hapjes flink wat ‘fruit' in te ontdekken valt. Bijvoorbeeld Poème Marsanne Viognier, Sunny Mountain Chardonnay of Zuydpunt Chenin Viognier. Rosédrinkers kiezen Stoney Creek.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.