Overige video's

Watermeloen-dessert

Print

Bereiden

  1. Snijd het vruchtvlees van de watermeloen in zeer kleine blokjes.
  2. Snijd de granaatappel open en sla met een houten lepel op de schil om de zaadjes eruit te krijgen. Vang zaadjes en sap op in de kom met watermeloen.
  3. Meng het fruit, schep in kleine hoge glaasjes en zet eventueel nog een uurtje in de koelkast.
  4. Meng de suiker met de sinaasappelrasp en munt en strooi dit vlak voor het serveren over het fruit.

Wijnadvies

Bij de watermeloen een bruisende Asti Spumante of Venetio Raboso Rosato.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.