Overige video's

Waterkerssoep met room

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olie in een soeppan en fruit hierin de sjalotten.
  2. Voeg de knoflook en aardappelblokjes toe en roerbak nog een paar minuten.
  3. Voeg de fijngehakte steeltjes van de waterkers en de bouillon toe en kook totdat de aardappels gaar zijn.
  4. Haal van de warmtebron en voeg de waterkersblaadjes toe. Pureer de soep met de staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
  5. Klop de room lobbig met wat zout en schep dit op de soep in de kommen.
  6. Lekker met een stukje boerenbrood.

Bereidingstip

Gebruik groentebouillon voor een vegetarisch voorgerecht.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.