Overige video's

Warme spiesjes van gemarineerde varkenshaas

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Varkenshaas (28)

Bereiden

  1. Doe het vlees in een kom. Roer de kruidenmix met de knoflook, olie en citroensap los en giet dit over het vlees. Schep goed om en laat een paar uur afgedekt in de koelkast marineren. Leg de satéprikkers in een bakje water.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Rijg de blokjes aan de satéprikkers en leg ze op een bakplaat. Bak ze hoog in de oven in circa 15 minuten gaar. Keer de spiesjes na 10 minuten.
  3. Eet ze bij voorkeur warm met bijvoorbeeld een frisse dressing van peterselie, citroenrasp en olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Varkenshaas (28)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.