Overige video's

Warme salade met kool en kip

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g

Bereiden

  1. Schep de kipblokjes om met de helft van de citroenrasp en -sap, de helft van de knoflook, zout en peper.
  2. Verhit 4 eetlepels olie in een wok en bak hierin de kip en champignons in circa 8 minuten gaar en bruin.
  3. Schep uit de pan in een kom en verhit de rest van de olie in de wok.
  4. Roerbak de paprika, groene kool, wortel, rode ui en rest van de knoflook circa 2 minuten.
  5. Neem van de warmtebron en schep om met de witte kool.
  6. Verdeel de groenten over 4 borden en schep de kip en champignons erop.
  7. Besprenkel de salade met de rest van de citroenrasp en -sap.
  8. Lekker met ciabattabrood.

Bereidingstip

Vervang de groene kool door boerenkool.

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.