Overige video's

Warme ontbijtkoekpudding met appel en rozijnen

6 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
13 g
Hoofdingrediënten Appel (173) Sinaasappel (289)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Besmeer de plakjes ontbijtkoek met de boter. Leg ze met de boterzijde naar beneden in laagjes in de ovenschaal, afgewisseld met de plakjes appel, een laagje rozijnen en sinaasappelrasp.
  3. Klop de eieren los met de melk, kaneel en basterdsuiker en giet dit mengsel over de ontbijtkoek. Voeg eventueel een extra scheutje melk toe als het te droog is en laat circa 5 minuten intrekken.
  4. Bak de pudding 30-35 minuten in het midden van de oven totdat deze gestold is.

Bereidingstip

Serveer de pudding met vanillesaus. Verdun hiervoor vanillevla met een scheut kookroom.

Vervang de appel in dit recept door gedroogde abrikozen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
13 g
Hoofdingrediënten Appel (173) Sinaasappel (289)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.