Overige video's

Warme geitenkaassalade

4 eenvoudig brunch, lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes uit de vliezen. Verwijder eventuele pitjes.
  2. Verdeel de waterkers (haal de dikke stelen eraf) of veldsla over de borden.
  3. Rooster de amandelen voor de dressing in een droge hete koekenpan. Meng ze door sinaasappelsap, 3 eetlepels olijfolie en zout en peper.
  4. Sprenkel de helft van de dressing over de waterkers of veldsla.
  5. Verhit de rest van de olijfolie en bak de kaasplakken 1-2 minuten per kant op halve stand.
  6. Leg ze op de salade en verdeel de sinaasappelpartjes en de rest van de dressing erover. Lekker met geroosterd witbrood.

Variatie

Vervang amandelen door blanke hazelnoten of pistachenoten. Voeg aan de dressing eens granaatappelpitten toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.