Overige video's

Warme geitenkaas op mueslibrood met grapefruitsalade
Warme geitenkaas op mueslibrood met grapefruitsalade
(2)

Warme geitenkaas op mueslibrood met grapefruitsalade

Zo'n zacht en warm geitenkaasje op een snee mueslibrood is onweerstaanbaar. Serveer als voorgerecht of lunch met een frisse grapefruit salade.
Categorie brunch, voorgerecht, tussengerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de grapefruits en snijd de partjes eruit boven een kom. Vang het sap op. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette met het opgevangen grapefruitsap (ca. 25 ml), zout en peper. Schep de grapefruitpartjes erdoor.
  2. Rooster de sneetjes brood en steek er plakken uit zo groot als de geitenkaas. Zet de geitenkaas in de oven tot deze warm en zacht is. Schep de kaas op de broodrondjes en leg op bordjes.
  3. Besprenkel met de honing en bestrooi met de tijm. Schep de grapefruitsalade erbij.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.