Overige video's

Waldorfsalade met druiven en kaas

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil de bleekselderij met een dunschiller om alle draden te verwijderen. Snijd de stengels in dunne plakjes.
  2. Snijd de appel in zeer kleine blokjes. Meng de bleekselderij met de appel, de druiven, de kaas en de hazelnoten.
  3. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing door de salade.

Bereidingstip

Lekker met donker brood.

Variatie

Neem walnoten in plaats van hazelnoten en vervang de druiven door rozijnen voor een meer klassieke waldorfsalade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.