Overige video's

Voorjaarssalade met citroen-mosterddressing

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng een pan met ruim water met wat zout aan de kook. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges en schil ze eventueel met een dunschiller. Blancheer de asperges circa 3 minuten tot ze beetgaar zijn.
  2. Schep ze uit het water en spoel met koud water af. Blancheer de sugarsnaps op dezelfde manier.
  3. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep alle groenten, kruiden en de dressing door elkaar.
  4. Verdeel de salade over 4 borden en schaaf de kaas in grove flinters erboven. Maal er nog wat peper over.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.