Overige video's

Volkorenpannenkoeken met pruimen, geitenkaas en walnoten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 825 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
16 g
Vezels 8 g
Zout 2,6 g

Voorbereiden

Snijd de pruimen in partjes en schep ze om met de poedersuiker en specerijen. Laat afgedekt staan. Bereid intussen het pannenkoekbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en eieren.

Bereiden

  1. Verhit in een grote koekenpan steeds een klein beetje boter en bak 8 dikke pannenkoeken van het beslag. Houd ze tijdens het bakken warm in de oven (75ºC).
  2. Schep wat van de pruimen op de warme pannenkoeken en verkruimel de geitenkaas erover. Garneer met de walnoten en tijm.

Bereidingstip

Vervang de pruimen in dit recept door kersen, ook een heel goede combi met geitenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 825 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
16 g
Vezels 8 g
Zout 2,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.