Overige video's

Volkorenpannenkoek met paddenstoelen en geitenkaas
Volkorenpannenkoek met paddenstoelen en geitenkaas
(1)

Volkorenpannenkoek met paddenstoelen en geitenkaas

Met een hartige pannenkoek kun je alle kanten op. Probeer dit recept maar eens voor een volkorenpannenkoek met paddenstoelen en geitenkaas. Weer eens wat anders.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Bereid het pannenkoekenbeslag met de eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes. Verhit een klontje boter en bak de champignons. Bestrooi met zout en peper, schep ze uit de pan en houd apart.
  2. Leg de kerstomaten met de snijkant naar beneden in een koekenpan. Leg de preiringen er aan een kant bij en besprenkel met olijfolie. Rooster de tomaten en de prei 4-5 minuten zonder om te scheppen en bestrooi met zout en peper.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan, verdeel 1 eetlepel gebakken champignonplakjes over de bodem en giet het beslag erop. Bak de pannenkoek op middelhoge stand aan beide kanten lichtbruin. Houd de gebakken pannenkoeken warm tussen 2 borden op een pan heet water. Verwarm de ovengrill.
  4. Bestrijk de pannenkoeken met de pesto. Verdeel de rest van de champignons met de tomaatjes en prei erover. Bestrooi met de geitenkaas. Zet de pannenkoek kort onder de ovengrill zodat de kaas iets smelt. Of vouw de pannenkoek dubbel en verwarm nog 2-3 minuten afgedekt in de pan.

Bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door plakjes brie, camembert of mozzarella.

Neem ringetjes bosui in plaats van prei.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.