recepten met spek

Spek recepten

Haal de smaak van elk gerecht op

Wat is een klassieke stamppot zonder spekjes? Van ontbijtspek tot een speklap: deze smaakmaker haalt de smaak van bijna elk gerecht en ingrediënt op. Doe hier inspiratie op voor recepten met spek.

Pasta met spekjes

pasta spekjes

Pasta met spekjes is altijd een goed idee! En het leuke van deze twee ingrediënten is: je kunt er eindeloos mee variëren. De klassieker is toch wel: pasta met spinazie en spekjes. Een heerlijk makkelijk recept voor doordeweeks en valt altijd goed in de smaak. Wil je eens wat anders proberen? Ga dan eens voor pasta met radijs en spekjes. Een verrassend lekkere combinatie! Dit is ook een topper: spaghetti met krokant spek en pesto. Eet smakelijk!

Pannenkoeken met spek

pannenkoeken met spek

Dit klassieke recept raak je nooit beu: pannenkoeken met spek. Een echte guilty pleasure voor zoetekauwen én liefhebbers van hartig. Extra lekker met honing of stroop. Ook lekker: pannenkoeken met spek en appel. De perfecte combinatie! Wil je eens wat anders proberen? Ga dan voor deze boerenkoolpannenkoeken met spek en ui. Eén ding is zeker: je gaat geen spijt krijgen als je dit recept hebt gemaakt!

Recept: pannenkoeken met spek
De lekkerste stamppotten
De lekkerste stamppotten

Van klassiek tot bijzonder

Meer stamppotten
Vanavond? Kip!
Vanavond? Kip!

Zo veelzijdig als de kip zijn er niet veel

Meer met kip