kip recepten

Kip recepten

Van pulled chicken tot pastei

Op zoek naar recepten met kip? Kip is veelzijdig en altijd goed: met deze recepten kun je alle kanten op! Of je nu op zoek bent naar een recept voor een leuk dinertje of een makkelijke maaltijd voor doordeweeks. In zijn geheel, als kippenbout of filet: in deze verrassende kip recepten speelt kip de smakelijke hoofdrol.

Kip uit de oven

kip uit de oven

Kip is bij uitstek geschikt om in de oven te bereiden. Wil je een hele kip uit de oven maken? Goed idee! Moeilijk? Welnee! Hier kan eigenlijk niks fout aan gaan. De oven doet namelijk al het werk! Je hebt even geduld nodig, maar dan heb je ook wat. Je hoeft de kip alleen in de oven te doen, de tijd in te stellen en af en toe in de gaten houden of alles nog goed gaat. Superfeestelijk en hartstikke lekker. Dan zet je nog eens een spectaculair gerecht op tafel! Tip: Voor 4 personen kun je denken aan een kip van ± 1200 gram.

Recept: kip uit de oven

Pasta kip pesto

pasta kip pesto

Weet je niet wat je moet koken vanavond, maar wil je iets met kip eten? Pasta kip pesto is altijd een goed idee! Supersnel klaar en ook nog eens makkelijk om te maken. Op onze website vind je verschillende varianten voor pasta met kip pesto, maar wij maken het je gemakkelijk en zetten alvast wat recepten op een rij. Deze tagliatelle met rode pesto en kip valt altijd in de smaak. Liever een pastasalade? Ga dan voor de pastasalade met gerookte kip en pesto. Ook lekker: pasta pesto met krokante kip. Eet smakelijk!

Nog meer pasta kip pesto recepten
Lunch inspiratie
Lunch inspiratie

Voor thuis, op kantoor of onderweg!

Meer lunchrecepten
Makkelijk & snel
Makkelijk & snel

Perfect voor doordeweeks

Aan de slag!