Overige video's

Vlees-pie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
10 g
Hoofdingrediënten Winterwortel (192) Biefstuk (87)

Bereiden

  1. Fruit de wortel en uien al roerend circa 5 minuten in de olie tot de wortel beetgaar is en de ui bruin en zoet.
  2. Dep de biefstukblokjes goed droog met keukenpapier en bestrooi met zout en versgemalen peper. Voeg het vlees samen met de salie toe aan de ui en wortel en roerbak nog 1 minuut. Schep over in 4 schaaltjes en laat afkoelen.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de schaaltjes met een plakje bladerdeeg en snijd de randen eventueel bij of laat het deeg overhangen. Druk het deeg goed vast op de rand van het schaaltje. Bestrijk met ei en bak de pies in circa 10 minuten goudbruin in de oven.

Bereidingstip

Je kunt de schaaltjes eventueel al een dag van tevoren vullen.

Wijnadvies

Villa Mondi Bardolino, Domaine Brunet Pinot Noir of Beaujolais Villages

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
10 g
Hoofdingrediënten Winterwortel (192) Biefstuk (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.