Overige video's

Vitaminesalade van gele paprika

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil de paprika's met een dunschiller en snijd ze in dunne reepjes. Doe de reepjes in een schaal.
  2. Snijd de schil rondom van de sinaasappel en snijd de partjes los. Vang het sap tijdens het snijden op om straks bij de dressing te voegen.
  3. Klop de olie met de mosterd, de honing, citroensap naar smaak en het sinaasappelsap tot een zoetzure dressing en breng op smaak met zout en peper.
  4. Vermeng de paprika, de sinaasappelparten en de rozijnen met elkaar in een schaal en schep de dressing erdoor.

Variatie

Lekker met geroosterde pijnboompitjes of walnoten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.