Overige video's

Visstoofpotje met dragon

Geef eens een twist aan je visstoofpotje. Gebruik dragon, dat geeft een bijzondere smaak aan het stoofpotje. Dit gerecht staat in 25 minuten op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Vezels 11 g
Zout 2,5 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en bak de krieltjes in circa 15 minuten goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om.
  2. Verhit intussen de overige boter in een hapjespan met deksel en bak de prei en wortel circa 5 minuten. Blus af met de wijn. Voeg de room toe, verkruimel het bouillonblokje erover en voeg de dragon toe. Leg de kabeljauw en garnalen in de pan en laat 7 minuten afgedekt stoven.
  3. Serveer de vis met de saus bij de krieltjes.

Bereidingstip

Voeg aan dit recept een extra scheutje bouillon toe in plaats van wijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Vezels 11 g
Zout 2,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.