Overige video's

Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
4 g
Hoofdingrediënten Rode peper (422)

Bereiden

  1. Verwarm de olie op middelhoge stand en fruit hierin de ui, de knoflook, de peper, de gember en de komijn een paar minuten, maar laat niet kleuren.
  2. Los het halve bouillonblokje op in 200 ml kokend water. Giet dit samen met de kokosmelk in de pan en laat aan de kook komen.
  3. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met zout. Leg ze in de saus en laat in 5 minuten gaar stoven. Serveer met brood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
4 g
Hoofdingrediënten Rode peper (422)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.