Overige video's

Vissticks op venkel met pastinaakchips

3 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
6 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Pastinaak (25)

Bereiden

  1. Verhit de helft van het bakproduct en roerbak hierin de venkelringen circa 4 minuten.
  2. Voeg de gezeefde tomaten, tijm, zout en versgemalen peper toe en stoof zonder deksel circa 15 minuten.
  3. Verhit frituurolie voor de pastinaakchips op 160°C. Schaaf de pastinaken, eventueel met een kaasschaaf, in lange dunne repen.
  4. Bak de vissticks in de rest van het bakproduct in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar.
  5. Bak de pastinaakrepen per handvol in een frituurmandje in de frituurolie in 30 seconden tot 1 minuut lichtbruin.
  6. Laat de chips uitlekken in een vergiet bekleed met keukenpapier.
  7. Verdeel de venkel over warme borden en leg de vissticks erop. Bestrooi de chips met zout en leg ze eromheen.
  8. Lekker met knoflook-of currysaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
6 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Pastinaak (25)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.