Overige video's

Visstickburger met venkelsalade en ravigotesaus

Maak eens een burger met vis in plaats van vlees! Een visstickburger met ravigotesaus, waarom niet? Een lekker recept met venkelsalade en ravigotesaus. Ook een goed idee als luxe lunch in het weekend.
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
8 g
Vezels 7 g
Zout 2,5 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de vissticks aan beide kanten goudbruin en krokant.
  2. Meng intussen de crème fraîche met de mayonaise, mosterd, augurk, kappertjes, peterselie en eventueel het loof van de venkel tot een saus. Snijd de rest van de venkel fijn en meng met de sinaasappelpartjes.
  3. Rooster het broodje. Besmeer het brood eerst met een beetje saus. Leg daarop de vissticks, vervolgens de venkelsalade en als laatste weer wat saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
8 g
Vezels 7 g
Zout 2,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.