Overige video's

Visspiesen met currysaus
Visspiesen met currysaus
(18)

Visspiesen met currysaus

Vis van de barbecue? Goed idee! Maak eens deze visspiesen met currysaus. Op de visspiesen gaan tonijnsteaks, tilapiafilets en grote garnalen. Even grillen en genieten maar!
Categorie bijgerecht
Personen 4 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Dep de vis goed droog met keukenpapier en snijd de tonijn en tilapia in blokjes van circa 3 cm.
  2. Rijg de visblokjes met de gamba's en bosui aan de spiesen. Meng de ingrediënten voor de saus met een scheutje water en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrijk de spiesen met olie en gril ze op de barbecue in circa 5 minuten rondom gaar, totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Serveer de visspiesen met de currysaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.