Overige video's

Visspiesen met currysaus

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33)

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Dep de vis goed droog met keukenpapier en snijd de tonijn en tilapia in blokjes van circa 3 cm.
  2. Rijg de visblokjes met de gamba's en bosui aan de spiesen. Meng de ingrediënten voor de saus met een scheutje water en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrijk de spiesen met olie en gril ze op de barbecue in circa 5 minuten rondom gaar, totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Serveer de visspiesen met de currysaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.