Overige video's

Visspiesen met ananassalsa

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 300 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 1,9 g

Bereiden

  1. Verhit de barbecue. Bestrijk de ananasplakken rondom met 2 eetlepels olie en gril de plakken kort op de barbecue tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  2. Laat afkoelen, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de ananasblokjes met limoenrasp en -sap, de rode peper, gember, koriander en munt. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Rijg de visfilet en garnalen om en om aan spiesjes en bestrijk met olie. Gril de spiesen op de barbecue op een ingevet rooster boven matig heet vuur in circa 3 minuten per kant gaar. Serveer met de ananassalsa.

Wijnadvies

Smakelijk bij dit recept van vis en salsa: Zuydpunt Chenin-Viognier.

Voedingswaarde p.p.
Energie 300 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 1,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.