Overige video's

Vissoep

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Los de bouillontabletten op in 1 liter water.
  2. Voeg de knoflook, aardappelblokjes en specerijen toe. Bak nog enkele minuten en voeg dan de tomaten, limoensap en bouillon toe.
  3. Laat de soep op middelhoge stand 15 minuten zachtjes koken en voeg dan de zalm toe. Kook nog een paar minuten verder op lage stand en breng de soep eventueel verder op smaak.
  4. Voeg als laatste de peper en bosui toe en serveer de soep met brood.

Bereidingstip

Maak er een nog rijker gevulde soep van door garnalen en mosselen toe te voegen.

Variatie

Neem in plaats van een zoete aardappel twee middelgrote, vastkokende aardappelen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.