Overige video's

Vissoep met kipgehaktballetjes

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten Tomaat (216)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de ui en knoflook circa 3 minuten. Blus af met de wijn en kook 2 minuten.
  2. Kruis de tomaten in en dompel ze onder in kokend water. Spoel ze af met koud water, ontvel, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Voeg de bouillon en blokjes tomaat toe aan de soeppan en laat 10 minuten pruttelen. Breng intussen het gehakt op smaak met zout en peper en rol er kleine balletjes van.
  4. Voeg de kipballetjes toe aan de soep en laat 5 minuten koken. Voeg vervolgens de zeevruchten toe en kook deze nog 3 minuten mee.
  5. Verdeel de soep over kommen en bestrooi met wat bieslook.
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten Tomaat (216)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.