Overige video's

Visragout

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g

Bereiden

  1. Breng de visbouillon aan de kook en pocheer de vis hierin circa 3 minuten.
  2. Schep de vis uit de pan en zet apart. Kook de paprikablokjes circa 2 minuten in de visbouillon. Giet af in een zeef boven een kom.
  3. Verhit de boter en fruit hierin het lichte deel van de bosui. Voeg de bloem toe en roer goed door.
  4. Voeg al roerend beetje bij beetje de visbouillon toe en roer tot een gebonden mengsel.
  5. Giet de kokosmelk erbij en verwarm zonder te koken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  6. Schep de visfilet en paprikablokjes erdoor.
  7. Serveer de ragout met de rijst, garneer eventueel met rivierkreeftjes en bestrooi met het loof van de bosui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.