Overige video's

Visragout met zalm en garnalen

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Fruit de sjalotjes in de boter.
  2. Roer het bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen.
  3. Giet er, al roerend, de visbouillon en de witte wijn bij en roer tot een gladde saus.
  4. Roer er de kookroom door en breng op smaak met zout en peper.
  5. Meng er de (Hollandse) garnalen, gerookte zalmfilet en lente-/bosuitjes door.
  6. Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.