Overige video's

Vispasta met zalm en tomaten-roomsaus
Vispasta met zalm en tomaten-roomsaus
(7)

Vispasta met zalm en tomaten-roomsaus

Deze pasta valt bij iedereen in de smaak: pasta met zalm in een tomaten-roomsaus. Een ideaal gerecht voor doordeweeks, want dit recept staat in 20 minuten op tafel. Lekker snel!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 790 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 4 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoge stand. Bak hierin de ui en knoflook in een paar minuten glazig en voeg dan de tomatensaus toe. Laat de saus een paar minuten pruttelen.
  2. Voeg de zalmblokjes en slagroom toe. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm tot de zalm gaar is en neem dan de pan van de warmtebron.
  3. Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Meng de pasta met de saus en voeg eventueel nog wat kookvocht toe voor een smeuïge saus. Verdeel de pasta over borden en garneer met de basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 790 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 4 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.