Overige video's

Visminestrone met olijvenbrood
Visminestrone met olijvenbrood
(0)

Visminestrone met olijvenbrood

Op zoek naar een recept voor visminestrone? Deze soep is lekker vullend en maak je snel en makkelijk klaar. Serveer de soep met zelfgemaakt olijvenbrood.
Categorie brunch, lunch, hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Voorbereiden

Verwarm voor het olijvenbrood de oven voor op 200ºC. Meng het zelfrijzend bakmeel met de yoghurt, 1 theelepel zeezout, het bakpoeder, de citroenrasp, de helft van de olijven en de helft van de kaas. Kneed tot een deeg. Rol het deeg op bakpapier uit tot een lap van circa 1 cm dik. Leg deze met het bakpapier op een bakplaat. Bestrooi met de rest van de olijven en kaas. Bak het brood 15-17 minuten in het midden van de oven. Bestrooi daarna met nog een beetje zeezout en besprenkel met olijfolie.

Bereiden

  1. Kook voor de minestrone de bouillon met de prei, pasta, courgette, asperges, doperwten en bonen circa 5 minuten. Voeg de vis toe en kook zachtjes 4-5 minuten.
  2. Bestrooi de soep met de peterselie en serveer met het warme olijvenbrood.

Wijnadvies

Wijn en soep. Een lastige keuze? Nee hoor! Want de Favoritos Rosé biedt eerste hulp bij wijn-spijsadviezen.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.