Overige video's

Vislasagne met komkommersalade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
8 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg 1/3 van de lasag­nebladen op de bodem van de ovenschaal. Meng de paprika­blokjes, tonijn en ansjovis met de pastasaus. Schep 1/3 van deze saus over de lasagnebladen. Herhaal deze laagjes twee keer.
  3. Verdeel de tomaatjes met de snijzijde naar boven over de bovenste laag saus. Verdeel de kaas erover en zet de lasagne 20 minuten in het midden van de oven.
  4. Meng intussen de kom­kommerplakjes met mayonaise, yoghurt, citroensap, dille, zout en peper. Serveer deze kom­kommersalade bij de lasagne.
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.