Overige video's

Visgratin met sinaasappel-venkelsalade

Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Verhit de bouillon en pocheer de vis 2-3 minuten. Schep uit de pan en verdeel over de schaaltjes.
  3. Boen voor de salade 1 sinaasappel schoon en rasp 1 theelepel van de schil. Schil de 2 sinaasappels dik en verdeel ze in partjes. Vang het sap op.
  4. Verdeel de sinaasappel, venkel, rode ui en olijven over 4 schaaltjes.
  5. Meng sinaasappelsap en -rasp met de olijfolie, zout en peper en besprenkel de salade met deze dressing.
  6. Smelt de boter en voeg de bloem toe. Voeg de melk in gedeeltes toe en roer tot een gladde saus. Meng de belegen kaas, cayennepeper en bieslook erdoor.
  7. Verdeel de kaassaus over de vis in de schaaltjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Gratineer in 10-12 minuten in het midden van de oven.
  8. Serveer de visgratin met de salade en brood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.