Overige video's

Visfritters met limoen en kokosdip

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Roer de bloem met het mineraalwater goed door tot een glad mengsel. Roer er het limoensap, de -rasp en rode peper door en laat even staan.
  2. Snijd de visfilet in dunne repen en bestrooi ze met wat zout.
  3. Roer het bloemmengsel nog even goed door en schep de visreepjes erdoor.
  4. Verwarm de olie in een wok. Frituur de visreepjes in porties snel bruin en houd ze eventueel warm in de oven.
  5. Roer de kokosmelk met de currypasta en limoensap door en serveer de dip in een kommetje bij de visfritters.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.