Overige video's

Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 2,7 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Limoen (332)

Voorbereiden

Meng de kurkuma met de gember, knoflook en 2 eetlepels vissaus en marineer hierin de visfilets minimaal 30 minuten in de koelkast.

Bereiden

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de bosui en dille circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de cashewnoten en vis met de marinade toe en bak deze in circa 8 minuten gaar.
  3. Verdeel de noedels over 4 borden. Leg de visfilets erbij en verdeel de bosui en cashewnoten erover. Serveer met de rest van de vissaus, schijfjes limoen, basilicum en koriander.
Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 2,7 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Limoen (332)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.