Overige video's

Viscurry met komkommersalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0,5 g

Bereiden

  1. Kook de rijst. Schaaf of snijd intussen de komkommer in dunne plakjes en meng in een kom met de sjalot, azijn, suiker, olie, zout en peper. Laat staan.
  2. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart. Fruit 1-2 eetlepels currypasta op een lage stand in een hapjespan en voeg de tomatenblokjes toe.
  3. Laat een paar minuten zachtjes bakken en giet dan de kokosmelk erbij. Breng aan de kook en leg de blokjes vis in de saus.
  4. Stoof de vis in circa 5 minuten gaar. Strooi vlak voor het serveren de basilicum over de curry. Bestrooi de komkommersalade met de sesam en serveer met de rijst bij de viscurry.
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.