Overige video's

Viscurry met kabeljauw en koriander

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g

Bereiden

  1. Pers 1 limoen uit en besprenkel de vis ermee. Snijd de andere limoen in plakjes. Leg de tomaten enkele tellen in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de uienringen 2-3 minuten. Schep de knoflook, chilipoeder, kurkuma, gemberpoeder en de helft van de koriander erdoor.
  3. Bestrooi de vis met zout en leg op het uienmengsel. Voeg de visbouillon en tomatenblokjes toe en stoof zachtjes 7-8 minuten.
  4. Bestrooi de viscurry met de rest van de koriander en garneer met de schijfjes limoen.
  5. Lekker met tomatenrijst (zie tip), doperwten en wortel.

Bereidingstip

Maak zelf tomatenrijst door rijst te koken met gezeefde tomaten en groentebouillon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.