Overige video's

Visburgers met citroenpasta

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de visstukjes met het ei, de mosterd, bloem, zout en peper. Vorm er burgers van en zet ze even in de koelkast.
  2. Kook de waspeen in circa 15 minuten beetgaar. Rasp 1 theelepel schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  3. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Verhit de olie en bak hierin de visburgers in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de pan.
  5. Voeg citroenrasp en -sap toe aan het bakvet. Schep de helft van de bosui en de spaghetti erdoor.
  6. Serveer de pasta met de visburgers en wortel. Bestrooi met de rest van de bosui.

Variatie

Vervang de mosterd door piccalilly.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.