Overige video's

Visburgers met chunky burger saus

Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Maal de helft van de kabeljauw met de peterselie en het paneermeel fijn in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de rest van de kabeljauw in blokjes van circa 0,5 cm. Meng de blokjes met de gehakte kabeljauw en vorm hiervan 4 burgers.
  3. Gril de burgers in circa 5 minuten gaar. Meng intussen de ui met de wortel en de slasaus.
  4. Gril de broodjes kort en beleg ze met de sla.
  5. Verdeel de Chunky Burger Saus erover, leg de visburger erop en maak af met de wortel-uisalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.